Links

Elke week een nieuwe opname van een Bachwerk, uitgevoerd door de Nederlandse Bachvereniging en vele gastmusici.
http://www.allofbach.com

Het ORGEL: Europa's oudste tijdschrift over orgelkunst.
http://www.hetorgel.nl

Het Nederlands Muziek Instituut (NMI) is het centrum voor het muzikaal erfgoed in Nederland en het collectief geheugen van componerend en musicerend Nederland.
http://www.nederlandsmuziekinstituut.nl

Het instituut dat zich bezighoudt met de documentatie van hedendaagse muziek, gecomponeerd in Nederland.
http://www.donemus.nl

Stichting Omroep Muziek (SOM) is de thuisbasis van het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest. Beide ensembles zijn verantwoordelijk voor de levende muziek bij de publieke omroep.
http://www.omroepmuziek.nl

Muziekschatten geeft toegang tot de online catalogus en gedigitaliseerde bladmuziekcollectie van Stichting Omroep Muziek en bezit ruim 60.000 digitaal toegankelijke titels.
http://www.muziekschatten.nl

De Stichting Oude Groninger Kerken stelt zich ten doel historische kerkgebouwen in de provincie Groningen in stand te houden en de belangstelling ervoor te bevorderen.
http://www.groningerkerken.nl

Het Noord-Veluws Museum in Nunspeet beheert een grote collectie werken van schilders die vanaf 1880 tot op heden in dit deel van de Veluwe woonden en werkten.
https://www.noord-veluws-museum.nl

Boeijenga is sinds 1887 hét adres voor de organist en een speciaalzaak op het gebied van bladmuziek, boeken en multimedia. Onder de naam Boeijenga Music Publications verschijnen er regelmatig nieuwe uitgaven.
http://www.boeijengamusic.com

Het exclusieve orgellabel Diamond Line staat garant voor hoogwaardige opnamen, verrassende programma's en een natuurgetrouwe klankweergave van de instrumenten.
http://www.diamondline.nl